ecobotigues a Sant Boi de Llobregat

Montse Hidalgo

Dietista-Nutriocionista amb Visio Integrativa

Montse Hidalgo

Sobre mi:

Ja de ben petita, m´agradava menjar bé i menjar bo. De fet, vaig aprendre a cuinar coses senzilles als 9 anys per tal de no haver-me de quedar al menjador de

l´escola, doncs el menjar que oferien era molt poc desitjable.

Des de petita i fins l´adolescència vaig patir molt a causa d´una al·lèrgia que em feia tenir moltes crisi d´asma, i uns problemes d´esquena que em feien patir uns mals insuportables.  Davant d´això ma mare em va fer anar a una professional de la salut que, a banda de tractar-nos físicament, ens feia classes teòriques sobre el nostre problema. Així vaig començar a interessar-me pels temes de salut i vaig començar a viure  les confrontacions que hi havia entre el sistema sanitari convencional i els professionals de la branca més alternativa.

 D´aquí va néixer el meu interès  per la salut, i la necessitat d´ integrar tant els coneixements científics com la saviesa de les medecines més tradicionals i antigues .

Al 2000 vaig cursar els meus primers estudis en dietètica i nutrició, i vaig formar part de la primera promoció d´alumnes del meu centre. Això va fer que encara m´hagués de formar més pel meu compte assistint a diferents seminaris i congressos per estar al dia en matèria d´alimentació i nutrició humana.

Al mateix temps, em vaig formar en cuina macrobiòtica i vaig començar a fer canvis en la meva alimentació que van millorar i molt els meus problemes de salut.

Un cop vaig aconseguir la meva primera feina com a nutricionista en la consulta, vaig començar a veure que hi havia patrons que es repetien i que tot el que havia estudiat , no em donava prou respostes per solucionar certs aspectes, per això vaig decidir continuar formant-me en nutrició ajurveda i nutrició esportiva en la seva versió més naturista i respectuosa , així com auriculoteràpia .

Tot aquest recorregut m´ha donat una visió més amplia i més eines per fer millor la meva feina i la oportunitat de viure histories de canvis profunds en la salut i el benestar de moltes persones que he tingut el plaer d´acompanyar, fet que visc com un regal més que com una feina.  I tot això sense perdre de vista el gust i el plaer de gaudir d´una bona cuina i una bona taula que ja, des de ben petita, tant he apreciat.

També participo en tallers de cuina i xerrades sobre alimentació i altres actuacions relacionades amb la alimentació saludable, com a membre fundador de l´associació MenjaSalut Sant Boi, que tot just ara ha rebut el “Premi  ciutat de Sant Boi de Llobregat d´accions sostenibles i saludables” del qual ens sentim molt orgullosos.

Soc la teva dietista si:   

  • Vols millorar el teu estat de salut aprenent com fer les coses enlloc de seguir dietes estrictes i restrictives.
  • Vols aprendre a incorporar el que es millor per tu d´una manera practica i senzilla incorporant receptes que et faran gaudir del que menges cada dia.
  • Vols fer un camí d´autoconeixement a través de la alimentació.
  • Vols estar informat de tot el relacionat amb l´alimentació d´una manera fiable i contrastada lliure d´interessos econòmics o personals

Serà un plaer acompanyar-te.

 

Tot Natural

  Carrer Riera Basté 16,
Sant Boi de Llobregat, 08830, (Barcelona)

  936 354 033

Ubicaciò