ecobotigues a Sant Boi de Llobregat

Maria Rosa Montoliu

Terapeuta

Maria Rosa Montoliu

La meva funció com a  terapeuta és acompanyar i ajudar a totes les persones a  intentar recuperar-se i millorar la seva  qualitat de vida en tots els sentits.

La Salut es el do més preuat que tenim, amb les teràpies alternatives podem cuidar-lo de forma natural i equilibrada. La Medicina natural es un sistema preventiu “ vis natura medicatrix” la força curativa de l´organisme que contempla al individu integralment              (cos, ment i esperit).

GRADUADA en M.T.C.- Acupuntura per l ´escola CENAC de Barcelona.

GRADUADA en NATUROPATIA per l ´escola CENAC de Barcelona.

PSICOPEDAGOGA  TERAPÈUTICA . Llicència da per la UNED.

PROFESSORA  D´EGB especialista  en Ciències. Diplomada per la Universitat de Barcelona.

Formada en Kinesiologia per L´Institut Heilpraktiker de Barcelona.

Formada en Biomàgnetismo per L´Institut Heilpraktiker de Barcelona. Formada en REIKI .

L´ Acupuntura es una forma senzilla de restablir l´equilibri energètic del cos, mitjançant l ´inserció  d´agulles , moxa i ventoses.

Tractament de Fertilitat  Natural  per mitjà de   l´acupuntura clàssica i d’altres disciplines.

La Naturopatia tracta el símptoma o malestar des de un enfoc global,  tenint en compte tots els factors del entorn (aliments, emocions,  hàbits de vida...)per això el tractament es únic i totalment personalitzat, tractant a  la persona física, mental i emocionalment per tal que pugui recobrar la vitalitat i millorar la qualitat de vida.

La Homeopatia és un mètode terapèutic basat en la activació potenciació de  les forces auto curatives de l`organisme contra la malaltia.

La Kinesiologia és una teràpia natural que avalua la resposta dels muscles per detectar desequilibris en el organisme i corregir-los. Es una interacció entre ment i cos , el fet de corregir un aspecte beneficia al altre.

El Biomagnetisme és un mètode que està indicat per tractar diferents dolències, utilitzant mans.

Les Flors de Bach es un mètode descobert al  1930 pel metge britànic Edward Bach. La hipòtesi és que qualsevol malaltia corporal radica en un desequilibri emocional. Es una teràpia ens pot ajudar a millorar el nostre estat d´ànim, quan tenim  angoixa,  estrès, ansietat, tristesa, impaciència, inseguretat, por, fòbies, nostàlgia, soledat, rancúnia, ràbia, pèrdua, separació,  i autoestima. Es poden prendré  en qualsevol edat (nens, adults i ancians).

Totes les teràpies no reemplacen cap tractament mèdic, son complementaries i ajuden a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

 

 

 

Tot Natural

  Carrer Riera Basté 16,
Sant Boi de Llobregat, 08830, (Barcelona)

  936 354 033

Ubicaciò