ecobotigues a Sant Boi de Llobregat

Laura Quirante

Professora de hatha vinyasa ioga

Laura Quirante


El meu dharma o missió dins d'aquest espai de salut i benestar, és transmetre, compartir tota la meva experiència, coneixements tant a nivell pràctic com filosòfic de la senda del ioga amb els alumnes.

Sobretot estic enfocada cap a alumnes que s'inicien en aquest viatge: el ioga, en el qual la disciplina i l'autoconeixement van junts de la mà, algunes vegades no només s'imparteix una classe de ioga, sinó que també es dóna suport als alumnes en aquest inici del camí.

Com a dona, es l'important que és sentir-se escoltada, acompanyada i acurada en totes les etapes que anem passant. Per aquest motiu imparteixo classes:

  • Prenatal, on farem alguna cosa més que fer ioga, mimarem el cos, compartirem dubtes i buscarem nostre estona de connexió amb el nostre beu.
  • Postnatals, després del part tenim un petit caos en la nostra vida, per això aquestes classes són ideals per trobar oasi de calma i de connexió amb altres mamis que estan passant el mateix procés.

Personalment crec que el ioga és la millor medicina que un pugui prendre, desenvolupa múltiples qualitats en nosaltres: ens volem més, tenim més consciència, més control de la nostra ment, té cura el nostre cos ... Per a mi un dels millors companys de vida, és un regal.

El ioga t'ofereix l'oportunitat de trobar la millor versió de tu. ¿La busquem juntes?

Nasmaté

Tot Natural

  Carrer Riera Basté 16,
Sant Boi de Llobregat, 08830, (Barcelona)

  936 354 033

Ubicaciò