ecobotigues a Sant Boi de Llobregat

Ecobotiga a Sant Boi de Llobregat

Teràpies naturals i ecobotiga a Sant Boi de Llobregat

TOT NATURAL és una ecobotiga a Sant Boi, on trobaràs aquest espai especialment creat per conrear de forma natural la salut i benestar del cos i de la ment.

Supermercat ecològic

A la ecobotiga a Sant Boi de Llobregat tenim tota classe de productes d'alimentació ecològica, de petits productors de la zona, sense més intermediaris, perquè arribi directament de l'hort a la taula.

Fruita i verdura ecològica, cereals, llegums, llavors, alimentació macrobiòtica, alimentació infantil, aliments sense al·lergògens, herbodietètica, cosmètica ecològica, higiene personal i neteja de la llar ... Seleccionem amb detall cada producte ecològic i natural per garantir la seva qualitat, frescor i naturalitat.

Tindràs el nostre assessorament i la garantia que aporta l'experiència i formació que té el personal de la ecobotiga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

sant boi de llobregat ecobotiga

 

Centre de teràpies naturals

TOT NATURAL també és un centre de teràpies naturals i tractaments facials i corporals a Sant Boi de Llobregat. Vine a conèixer-nos i deixa't submergir als nostres circuits especials per realçar la teva bellesa, millorar el teu estat d'ànim o aconseguir allunyar l'estrès de la teva vida.

Quiromassatges, fisioteràpia, naturopatia, homeopatia, acupuntura, dietètica, medicina xinesa, personal trainer, shiatsu, ioga, qi gong, pilates, estiraments, reeducació postural integral... Consulta l'apartat de teràpies naturals i comença a gaudir dels petits grans moments de cada dia.

ecobotigues Sant Boi de Llobregat

Gaudeix cada dia del natural que hi ha en tu.
Recupera l'harmonia entre bellesa, benestar i salut.

Tot Natural

  Carrer Riera Basté 16,
Sant Boi de Llobregat, 08830, (Barcelona)

  936 354 033

Ubicaciò