ecobotigues a Sant Boi de Llobregat

David Farrés Sánchez

Quiromassatge-Reflexologia-Reiki

David Farrés Sánchez

Soc en David i formo part del equip de terapeutes del Tot Natural Espai de salut, la meva tasca es basa en el massatge holístic, holístic be de la paraula “Holos” del grec, significa la totalitat.

Un esser humà no nomes es un cos físic, te la seva part emocional i psicològica, mitjançant aquesta tècnica logrem equilibrar els tres camps i aportar benestar, utilitzarem olis essencials que treballen en el camp mes subtil, el emocional.

La execució del massatge inclou varies tècniques apreses al llarg de la meva trajectòria, quiromassatge, inclou variacions del massatge tailandès i esportiu. A totes les meves teràpies incorporo el Reiki per reequilibrar els xacres.

Un altre massatge que us recomano es el vibracional, es un massatge de hora i mitja per deixar-se dur, la execució del massatge seria la mateixa que el holístic, però la mig hora final es la part vibracional utilitzant bol tibetà i didgeridoo (instrument de vent dels aborígens australians) i Reiki

La reflexologia podal es una tècnica basada en treballar els diferents punts reflexes dels peus, estimulant els diferents punts reflexes obtenim el benestar i funcionalitat normal dels diferents òrgans interns. Hi ha mes de 3000 terminacions nervioses als peus, amb la reflexo podrem gaudir i estimular part d’aquests punts.

Per complimentar els meus coneixements vaig fer el primer nivell de E.F.T (emotional freedom Technics), tècniques d’alliberació emocional. Utilitzant uns punts de tapping al rostre farem que el sistema nerviós estigui equilibrat i anem alliberant les nostres pors.

Sempre he sigut molt  inquiet per saber coses i això hem va portar a viatjar, la India hem va despertar encara mes l’afició per les teràpies alternatives descobrint la seva medicina tradicional, la Ayurveda. M’agrada el submarinisme, el ioga, la meditació i procurar menjar be i sobretot cuidar el cos i la ment, toco el didgeridoo i percussió a  nivell d’aficionat.

 

US ESPEREM PER GAUDIR D’UN MOMENT DE RELAX I BENESTAR.....

Tot Natural

  Carrer Riera Basté 16,
Sant Boi de Llobregat, 08830, (Barcelona)

  936 354 033

Ubicaciò